Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

30/10/2013
Dos participants de Madrid guanyen el 15è Concurs de Paletes de la UEC

El passat dissabte 26 d’octubre, en el marc de les Fires de Sant Narcís, es va celebrar la 15a edició del Concurs de Paletes de les comarques gironines Premi UEC, a la Plaça Poeta Marquina.

La 15a edició del concurs de paletes de les comarques gironines Premi UEC va reunir 16 parelles, la gran majoria eren de la demarcació de Girona, però també hi havia participants de Barcelona, Tarragona i Lleida, a més d’una parella provinents de Madrid. Un nombrós públic va observar, al llarg del matí, l’evolució dels treballs propis de l’art de l’ofici.

En aquesta edició, l’obra a realitzar era una llar de foc seccionada. Un cop acabada la prova, es van realitzar una sèrie de sorteigs de productes cedits per alguns dels col•laboradors del concurs. Es van sortejar 4 farmacioles de la Mútua Maz, 2 parells de pantalons de Dispromergi, un sopar per quatre persones al restaurant La Perla, a més de diferents obsequis gentilesa de Mapfre.

Durant el lliurament dels trofeus, tant als guanyadors com a tots els participants, se’ls va regalar dues ampolles de cava concedides per Hiperdecoracio i també un obsequi de Montepio Girona.

Resultats:

1er Premi – 1000€ : Jose María i Natividad del Pozo (Madrid)

2n Premi – 800€: Ramon Olivares i Josep Ribas, de Vilobí d'Onyar.

3r Premi – 500€ : Aleix Plana i Vasile Safta de Tarragona.

Premi AMSA – 250€: Josep Vidal i Miquel Olivart, de Lleida

Col·laboradors:

Ajuntament de Girona, FOEG, Cambra de Comerç de Girona, Col·legi d'Aparelladors, AMSA, Germans Cañet Xirgu, Obycall, Aillaments Tèrmics Obres, Construccions Rebujent, Bricoceramic, Materials Oliveras, Dispromergi, Mútua Maz, Ferrer Cervià, Pere Costa Sacrest, Construcciones Horizon, Obres i Construccions Celrà, Micaló Ramió, Point-P, Hiperdecoració, Montepio Girona, Mapfre i restaurant La Perla.

Podeu descarregar-vos les fotos del concurs aquí

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008