Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

10/12/2013
Construcció i Rehabilitació Salichs guanya un premi de l’Obra Social La Caixa

La cinquena edició dels Premis Incorpora, que inclou per primera vegada una convocatòria específica a Catalunya, reconeix el compromís dels empresaris que aposten per la integració laboral de col•lectius en risc o situació d’exclusió en el marc de la responsabilitat social corporativa.

Construcció i Rehabilitació Salichs (agremiat 2441), Norai, Sala de Desfer i Magatzem Frigorífic J. Viñas, Suit Hotels, Embutidos Monter, Kellogg’s Manufacturing España, Alcampo, Barcelona Forum District i Afrucat són les nou empreses guardonades a Catalunya.

Els criteris de selecció que ha aplicat el jurat han estat, entre d’altres, el nombre de contractacions de persones desfavorides en relació amb el conjunt de la plantilla, el perfil dels treballadors integrats i la durada mitjana dels contractes.

Incorpora, el programa d’integració laboral de l’Obra Social ”la Caixa”, ha facilitat a Catalunya 18.028 llocs de treball a persones en risc o situació d’exclusió (persones amb discapacitat, aturats de llarga durada, joves en situació de vulnerabilitat o dones víctimes de la violència de gènere).

En marxa des de l’any 2006, Incorpora col•labora amb 101 entitats socials catalanes especialitzades a treballar amb col•lectius en risc d’exclusió, i amb una xarxa de 217 tècnics d’inserció laboral que fan de pont entre les entitats i les empreses.

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008