Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

14/02/2014
Comissió Territorial d’Urbanisme a Olot

L’Ajuntment d’Olot va acollir el passat dimarts 11 de febrer la Comissió Territorial d’Urbanisme de Girona a la que es van convidar representants de la UEC. A l’acte també hi van assistir l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas; el regidor d’urbanisme, Miquel Àngel Zarza; el director general d’Ordenació del Territori i Urbanisme de la Generalitat, Agustí Serra i el director de Territori i Sostenibilitat a Girona, Josep Cortadelles. A més també es van convidar representants del Col•legi d’Arquitectes, del Col•legi d’Aparelladors i d’APIS.

El motiu central de la reunió era establir un intercanvi d’informacions sobre la situació del sector a la població d’Olot en concret i de la comarca de la Garrotxa en general. Es van tractar temes com promotores que han deixat edificis en la fase d’estructura, els problemes d’accessibilitat en quant a restauració de masies protegides i catalogades, l’elevat número d’habitatges del casc antic pendents de rehabilitar però que estan en mans dels bancs, entre d’altres.

Les comissions territorials d'urbansime els correspon: emetre informes en el procediment d’avaluació ambiental, resoldre expedients de planejament, atorgar autoritzacions d’obres en sòl no urbanitzable, informar estudis de detall, projectes d’urbanització i instruments de gestió i informes sobre l’autorització d’usos i obres provisionals. L’àmbit territorial d’actuació de la Comissió Territorial d’Urbanisme de Girona comprèn tots els municipis de la demarcació territorial.

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008