Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

28/03/2014
Assemblea General Ordinària

Ahir, 27 de març, la UEC va celebrar l’Assemblea General Ordinària al centre de Palol de Revardit. Com cada any, i tal i com estableix la normativa, es van presentar els comptes anuals, és a dir, el tancament comptable de l’exercici 2013 i el pressupost del 2014.

Malgrat és el segon any consecutiu que la UEC tanca en pèrdues , cal esmentar que aquestes han estat molt raonables, fruit del constant esforç que s’està fent per tal de mantenir una estructura proporcionada entre els ingressos i les despeses. I els presents van coincidir en destacar, que malgrat hi hagi retallades a nivell intern de l’organització, la qualitat i el nombre de serveis, no se’n veu perjudicat, ja que aquesta és la màxima preocupació dels dirigents del Gremi. De fet, la UEC és un reflexa de les seves empreses agremiades, si aquestes tenen feina, contracten personal, etc... el Gremi també, i viceversa.

En la reunió anual es presenten les activitats portades a terme durant l’exercici 2013, i va quedar ben palès que no hem parat. Es va destacar el projecte Greta, que ja en l’acta de l’any anterior ( per cert, llegida i aprovada per unanimitat ahir mateix ), en parlavem, tot i estar en un estat molt embrionari, carregat de bones intencions. Però el fet que, un any després, amb les dificultats del sector, haguem estat capaços de tirar tot el pla de treball endavant i amb molt d’èxit, realment, és un motiu de satisfacció.

Es va comentar també la capacitat que té el Gremi d’estar sempre al dia, i que vam demostrar oferint la confecció dels Certificats Energètics. Mesura que recordem que va entrar en vigor al juny , i com qui diu “sense avisar”, i que a finals d’any ja n’havíem emès 87.

Evidentment hi ha males noticies, i el més preocupant és la impotència com a Gremi per actuar de manera directe i efectiva sobre alguns problemes, per exemple pel que fa al tancament d’empreses.

Es va parlar també de la part més corporativista, fent una crida a les empreses agremiades que necessitin contractar o subcontractar, ho facin a empreses també agremiades, sobretot al que fa a altres activitats diferents a la pròpia, per exemple, pintors, guixaires, marbres/pedres, estructures, plantes de reciclatge, piscines, bastides, etc... Els recordem que des de l’any passat, dins la revista de la UEC , hem anat publicant una guia d’empreses agremiades d’aquests oficis que no són pròpiament el de constructor, i que també formen part del sector.

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008