Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

17/06/2014
30ª ANIVERSARI DE LA NIT DE LA PINTURA

Dissabte dia 31 de maig tingué lloc al Palau de Congressos de Girona, la ja tradicional Nit de la Pintura que aquest any ha celebrat el 30è aniversari, acte patrocinat per Hiper Decoració.

Aquesta trobada reuneixun important i representatiu nombre de professionals del sector de la pintura i per aquesta celebració vàrem tenir l’honor de comptar amb la participació del Sr. Fernando Lacaba (President de l’Audiència Provincial de Girona), el Sr. Josep Mª Coromines (alcalde d’Olot), ja que Hiper Decoració va ser fundada a Olot, i el Sr. Carles Puigdemont (alcalde de Girona), ciutat amfitriona del acte i que va dirigir unes paraules encoratjadores i de col•laboració a tots els assistents. Una vegada més va quedar demostrat el gran poder de convocatòria, amb més de300 assistents. Hiper Decoració volagrair públicamenta els seus clients i amics la seva fidelitat.

Novament la Xef Cristina Marquez que gaudeix de dilatada experiènciaa les millors cuines catalanes va preparar un atractiu menú de celebració pels assistents i per rematar el sopar, un pastís gegantper commemorar el 30èaniversari de la Nit de la Pintura.

El sopar-espectacle una vegada més, va ser presentat pel periodista Josep Puigbó.Es va projectarun audiovisual en que hi havia un breu resum dels 30 anys de vida d’Hiper Decoració, els principals proveïdors, les principals novetats del sector de la fabrica de pintures de marca pròpiaTkrom i del grup de compres Anadeco del qual també en forma part Hiper Decoració.Acte seguit es va presentar el viatge anual que Hiper Decoració organitza pels seus clients i que aquest any seràa Marrakesh, Marroc.

Ja en els postres, el genial mac Felix Brunet va fer el seu espectacle de màgia, i seguidament l’artista còmic Reugenio va fer la seva magistral i singular posta en escena divertint a tots els assistents.

Un cop acabats els dos espectacles el cantant Javier Ginés i el Dj. Kurba es van encarregar d’amenitzar el fi de festa tal i com una ocasió tan especial ho requereix.

El Sr. Mallart gerent d’Hiper Decoració i promotor de la trobada va fer una crida a l’optimisme i una reflexió molt interesant:Per pintar s’ha d’estar il•lusionat i optimista, al no ser una primera necessitat, requereix d’un estat positiu.

Moltes felicitats i que sigui per molts anys més.

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008