Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

18/06/2014
Festa de St Antoni a Olot

Olot és la única població que celebra la Festa del patró, Sant Antoni de Pàdua, el mateix dia 13 de juny.

Fidels al dia que escau, el passat divendres, a dos quarts de dotze, es va celebrar la tradicional missa, a l’església Nostra Dona del Carme d’Olot, en honor al patró dels constructors, Sant Antoni de Pàdua. L’acte va tenir una alta assistència tant dels empresaris com dels treballadors de la ciutat d’Olot i del sector de la comarca de la Garrotxa.

El Sr. Bartrolí , actualment jubilat, però qui va ser empresari del nostre sector, conserva de manera quasi ritual el penó que fa anys que cada 13 de juny llueix ufanós al bell mig de l’altar de l’església. Des de la UEC el felicitem per la seva cura i li agraïm l’esforç de conservar-lo i portar-lo cada any, perquè tots el podem admirar.

En sortir de l’ofici, les empreses

OLIVERAS Materials per a la construcció i FONTFREDA Pintures van obsequiar un aperitiu a tots els assistents. La UEC agraeix la col•laboració de les dues empreses patrocinadores, ja que sense elles segur que no hagués estat possible la celebració en el format que van tenir.

Aquest acte va permetre que els empresaris poguessin compartir una bona estona junts i va aportar un ambient més festiu a la diada. És costum en aquestes contrades que algunes empreses celebrin finalment un dinar de germanor.

Us animem a que observeu les fotografies clicant aquí.

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008