Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

22/02/2012
Reviseu els costos de les vostres assegurances

Des de la UEC us oferim un ampli ventall de productes tant de caràcter obligatori com optatiu amb l’objectiu de satisfer les necessitats de totes les empreses i els autònoms del sector.

Posem a la vostra disposició, sense cap compromís, el nostre servei d’assessoria amb la finalitat de proposar-vos les millors solucions asseguradores en cobertures i preu.

Disposem de condicions especials per pòlisses pròpies del sector: Alguns exemples són: l’assegurança obligatòria d’Accidents de Conveni (44 € treballador/ any); la Responsabilitat Civil; Tot Risc Construcció; Desenal; vehicles i flotes; o PIME. També us oferim interessants descomptes en assegurances personals importants en la nostra vida diària; com ara: Assegurança de Vida; de Salut, d’Indemnització per Baixa Laboral; de la Llar, etc.

Per últim, volem destacar que en matèria de Responsabilitat Civil, disposem d’una oferta exclusivament dissenyada pels autònoms, com podeu veure a la circular número 5/2012 que us podeu descarregar de l’àrea d’agremiats a l’apartat de circulars.

Per més informació i assessorament podeu posar-vos en contacte amb al Departament d´ Assegurances de la UEC al telèfon 972.213.672 o bé contactar per e-mail a consellers@uecgirona.com

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008