Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

27/03/2015
Celebració de l'Assemblea General Ordinària i Eleccions

Ahir , 27 de març, es va celebrar l’Assemblea General Ordinària de la UEC. En aquesta reunió s’exposen les activitats dutes a terme durant l’exercici 2014 , i es tanquen els comptes anuals comptables, així com es presenta el pressupost per l’any vinent. El total de la despesa de l’exercici 2014 va ser la meitat del 2013, això dóna una clara informació de com ha anat l’any, és a dir, les importants retallades que s’han hagut de realitzar per acabar amb equilibri entre els ingressos i les despeses.

Es van repassar la resta d’activitats que hem fet des del Gremi, que totes elles han estat de continuïtat com les que portem fent des de fa anys: assessorament laboral, tècnic, pressupostos, assegurances, prevenció de riscos, formació, tràmits administratius...

Si bé tenim dades que indiquen una lleu recuperació, també cal dir , que aquesta millora no es reflecteix als ingressos, ja que les quotes del gremi es calculen en funció de la mitjana del nombre de treballadors, que fins a finals de desembre les empreses no ens han d’actualitzar.

En finalitzar l’Assemblea General Ordinària es va celebrar l’acte de constitució de la Junta Directiva Intercomarcal, el Comitè Executiu i elecció del President. Aquests càrrecs són per 4 anys.

El President Josep Agustí i Ros va ser elegit per unanimitat. El Comitè Executiu proposat per Ell és un equip de 9 membres format per :

VICEPRESIDENT JOAN DARNÉS TRIADÓ

VICEPRESIDENT JESUS AUSIN AUSIN

VICEPRESIDENT LLUÍS MICALÓ CONGOST

SECRETARI JOSEP MANEL LLORET SARRATS

COMPTADOR-TRESORER JAUME REBUJENT MONER

VOCAL DOMINGO SUBIRÀ TANÉ

VOCAL PAULÍ FERNÁNDEZ DÍAZ

ASSESSOR JOAN CASADEVALL CANALS

ASSESSOR JAUME CASADEVALL CANALS

Podeu consultar les empreses que formen part de la Junta Directiva Intercomarcal a la web, a l'apartat "el gremi" , i a " com ens organitzem "

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008