Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

08/07/2015
UEC i Sindicats signen taules salarials i calendari

La UEC com a única patronal reconeguda en el sector, i CCOO i UGT com a sindicats, hem signat dos acords dins les negociacions del Conveni Col•lectiu de la Construcció iniciades el passat 8 de juliol.

Es tracta, de fet, dels dos documents més importants de les negociacions, i que representen el principal cavall de batalla sempre dels convenis: les taules salarials i el calendari laboral.

Les taules salarials noves són vigents des del 1 de juny de 2015, fins a 31 de maig de 2016, i recullen un increment del 0,6 % respecte les que hi havia fins ara i que van vèncer el 31 de maig passat.

Amb la signatura dels acords les empreses ja poden aplicar les noves taules salarials i no cal que esperin la seva publicació al DOGC, d’aquesta manera no es produeixen pràcticament endarreriments, màxim els del mes de juny.

Respecte el calendari laboral aprovat, hi ha un canvi substancial, ja que la setmana del 6 i 8 de desembre ( ull : del 2016 ! ) , es proposa com a festa tota la setmana. I en canvi no es fa la setmana típica de Nadal. Recordem que cada empresa pot negociar un calendari laboral propi i canviar els dies de regularització de jornada que proposem de festa.

Trobareu tots els documents a la nostra web, dins l’”àrea d’agremiats”, i a “conveni”

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008