Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

18/12/2015
Hiperdecoració compleix de nou el somni de molts pintors

La setmana passada Hiper Decoració, un any més, va realitzar el viatge de grup, secció pintors – decoradors, aquest any, un creuer a bord del magnífic Costa Diadema pel mediterrani.

Fa ja 30 anys que Hiper Decoració, reconeguda empresa del sector de la pintura, realitza, any rere any, aquests viatges incentiu, amb alguns dels seus clients, a diferents llocs del món: Mèxic, Cuba, Santo Domingo, Tailàndia, Tunísia, Salvador de Bahia, Marrakesh, entre d’altres...

Enguany, per no trencar el que ja és una tradició, Hiper Decoració, ha continuat fent el viatge amb molts esforços, degut a la situació actual d’aquest gremi, aquest any, un creuer pel mediterrani, a bord del espectacular Costa Diadema, el itinerari a seguir va ser, Barcelona, Palma de Mallorca, Civitavecchia, La Spezia, Savona, Marsella i tornada a Barcelona. A totes les parades es va poder realitzar una visita al centre de la ciutat, l’objectiu era que tots el participants poguessin gaudir de l’experiència al màxim.

Ens comenta el gerent d’Hiper Decoració, Joan Mallart, que l’any vinent espera poder repetir el viatge amb més assistència, ja que es veu una petita millora en els últims mesos dins el sector, especialment enfocada en el sector de la rehabilitació d’habitatges i manteniment industrial. Valorem molt positivament l’esforç dels nostres clients en aquests temps tan difícils, desitjant-los que aquesta millora significativa del gremi es produeixi ben aviat.

Moltes Felicitats!

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008