Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

19/01/2016
Assegurança per directius i administradors

La UEC a través de Mapfre ofereix una assegurança per cobrir denúncies i perjudicis derivats de la pressa de decisions del seu personal de direcció.

El tractament que fins ara tenien directius i administradors de les societats davant possibles negligències ha canviat, i per tant ara se’ls pot demanar que responguin personalment.

La companyia Mapfre ofereix una assegurança de responsabilitat civil per a administradors socials i directius, que consisteix en :

- el prenedor és l’empresa i cobreix per defecte el seu personal sense haver-lo d’esmentar nominativament a la pòlissa.

- Les cobertures són principalment per fer front als perjudicis i despeses de defensa derivada d’una reclamació contra l’assegurat (directiu, administrador, personal amb càrrecs socials...) per un error de gestió en la seva condició d’administrador o directiu, o per un error que no hagi comès però del que en sigui responsable legal (per la seva condició).

- Exemples: els cassos de denúncies per mobbing, que un directiu aprovi la compra d’un terreny per fer una ampliació i que resulti que no és apta per l’activitat,... Trobareu més informació, tot el condicionat i tarifes a : àrea agremiats, documents, assegurances, assegurances directius

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008