Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

18/04/2017
33 Nit de la Pintura Hiper decoració

El passat dissabte dia 1 d’abril es va celebrar a l’hotel Mas Solà de Santa Coloma de Farners, la ja tradicional Nit de la Pintura, que aquest any ha arribat a l’edició número 33, acte que com sempre va ser patrocinat i organitzat per Hiper Decoració.

Aquesta trobada reuneix un important i representatiu nombre de professionals del sector de la pintura, tant de decoració com de carrosseria, enguany, amb més participació que l’any passat, uns 400 assistents. La trobada va ser tot un èxit.

El Sr. Joan Mallart, gerent d’Hiper Decoració, va dirigir unes paraules als assistents, fent referència a la petita millora del mercat actual i que és important agremiar-se per combatre la competència deslleial, amb més professionalitat i més producció (realitzant cursets de formació i adquirint maquinària d’aplicació per poder oferir un treball diferencial).

El Sr. Mallart també va agraïr públicament, als clients, amics i proveïdors, la seva fidelitat a la convocatòria, any rere any. Va comentar “Aquesta nit, representa un valor afegit a les seves compres, gràcies a la col•laboració i gentilesa dels nostres millors proveïdors”. També es va referir als clients de gran consum, que tenen la possibilitat d’optar al viatge anual sorpresa, aquest any, a Dubai.

El sopar espectacle, una vegada més, va ser dirigit pel popular periodista Josep Puigbó, que va presentar l’audiovisual amb els proveïdors més importants de l’empresa i la fàbrica pròpia Tkrom.

Durant el sopar, el sorprenent i únic imitador, Carlos Latre, va realitzar un show genial, personalitzat per l’empresa Hiper Decoració i el món de la pintura.

Un cop acabat l’espectacle, el Conjunt Chapó va amenitzar l’acte amb un animat ball, que es prolongà fins les 4:30 h. de la matinada.

Moltes felicitats i agraïments a tots els assistents.

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008