Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

12/09/2017
XIIIè Aplec de Sant Cebrià dels Alls

Benvolguts/es: El proper diumenge, 17 de setembre, es celebra el XIIIè Aplec de Sant Cebrià dels Alls.

Greta participa en aquest esdeveniment, que recuperat inicialment per reunir als antics veïns d'aquest llogarret del cor de les Gavarres, ha esdevingut, amb els anys, en un punt de trobada de tots aquells interessats per la conservació de l'espai natural.

Aquest any l'aplec començarà amb un pujada a peu guiada, pels més valents i matiners, però qui vulgui s’hi pot acostar en cotxe, bici, o d’altres vehicles... A dalt hi haurà esmorzar popular gratuït i servei de bar a càrrec de Ca la Pilar Domingo, taller per petits i grans dels colors de les Gavarres, homenatge a l'Enric Pouplana e.p.d., visita a l'església i a la sagristia pintada pels alumnes del curs “El color a les Gavarres”, cantada dels goigs,...

Com podeu veure, és una gran oportunitat per veure el resultat del curs que va organitzar GRETA juntament amb el Consorci de les Gavarres.

Al curs dedicat al color en l’arquitectura i les construccions tradicionals vam pintar la sagristia de Sant Cebrià dels Alls amb diferents tècniques pictòriques, i ara tenim l'oportunitat de veure'n el resultat uns mesos després.

Us hi esperem!

Podeu consultar els detalls a l’agenda del Consorci de les Gavarres entrant aquí

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008