Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

31/10/2017
Guanyadors 19è Concurs de Paletes

Dissabte passat, el 28 d’octubre es va celebrar el 19è Concurs de Paletes de les Comarques Gironines – Premi UEC, dins el marc de les Fires de Girona. Gràcies a la col•laboració de les entitats i empreses relacionades més a baix , ha estat possible organitzar el concurs, per tant en primer lloc agrair aquestes estimades participacions i patrocinis.

El concurs es va desenvolupar dins un ambient de festa i amb la competència sana que caracteritza als nostres mestres d’obra.

Enguany la figura a realitzar era una taula rústica, i tot i que no tenia massa dificultat, només dues de les 16 construccions ho van fer perfecte. La qüestió estava en col•locar unes sanefes decoratives de manera simètrica i seguint la direcció que indicava els plànols lliurats, i els que no van saber observar aquesta exigència (i no va llegir escrupolosament les indicacions donades) , no els va sortir del tot correcte.

Els guanyadors van ser:

1r Premi (1000€) - Trofeig cedit per l’AJUNTAMENT DE GIRONA Aleix Plana Hortoneda, i Vasile Safta. De l’empresa PLANA HORTONEDA SL de Vila-Seca

2n Premi (800€) - Trofeig cedit per la DIPUTACIÓ DE GIRONA Josep Ribas Muntada i Josep M. Vila Dilmé. De l’empresa CONSTRUCCIONS BUSQUETS VILOBÍ SL de Vilobí d’Onyar

3r Premi ( 500€) – Trofeig cedit per la CAMBRA DE COMERÇ DE GIRONA Esteve Vilella Gafarot de Freixas i Freixas sl de Campllong i Jordi Artau Pijolàs de Restauracions de monuments de Girona.

Premi especial AMSA ( 250 €) – Trofeig i premi cedit per AMSA Arcadi Boix Grasa i Cristòbal Bautista Garcia. De l’empresa CONSBOIX slu de Sant Feliu de Pallerols

Enguany vam introduir una novetat : la participació de 6 nois i noies que van realitzar la figura formant dues colles, això si, fora de concurs, però en el mateix recinte al costat de la resta de participants. Ho van fer realment molt bé, ajudats i dirigits per en Joan Antoni.

El trofeig commemoratiu d’aquesta edició consistia en un “40” , en motiu de la celebració del 40è aniversari de la constitució de la UEC.

L’empresa Alkirent ens va oferir dos lavabos que van fer que l’organització de l’acte enguany fos encara millor.

Per últim agraïm la participació de tots els participants i a les següents empreses:

Ajuntament de Girona

Cambra de Comerç de Girona

Col•legi d'Aparelladors i Arquitectes tècnics de Girona

Diputació de Girona

FLCC

AMSA

Bobcat

Terreal

Bricoceramic

Materials Oliveras

Dispromergi

Mútua Maz

Ferrer Cervià

Construcciones Horizon

Obres i Construccions Celrà

Distriplac Materials

Alkirent

Mapei

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008