Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

05/12/2017
OFERTA DE FEINA- PROCÉS DE SELECCIÓ TANCAT

GRUP FUSTÉ, desitja incorporar a la seva empresa constructora de Cassà de la Selva, a un/a

CAP D’OBRA o TÈCNIC D’OBRA

La persona seleccionada, en dependència de gerència i amb un equip de persones al seu càrrec, que variarà en funció de l’obra, s’encarregarà de portar les obres adjudicades, preferentment obra civil. Coordinarà subcontractes, portarà el control econòmic i tècnic de l’obra, vetllarà per acomplir els terminis d’execució, representarà l’empresa davant de l’administració, gestionarà els diferents proveïdors i serà interlocutor de l’obra amb els responsables del projecte.

Per a ocupar el lloc de treball pensen en una persona d’entre 27 i 40 anys amb el grau mig o superior en enginyeria tècnica o arquitectura tècnica i un mínim de 2 anys d’experiència en direcció d’obres. Ha de ser una persona activa, responsable, amb capacitat per organitzar el treball, dirigir persones i negociar. Idiomes català i castellà, i informàtica a nivell d’usuari. Carnet de conduir i residència per la zona.

S’ofereix: incorporació immediata en sòlida organització i en lloc de treball estable. Contracte indefinit desprès de període de prova.

Horari: 07.00h fins 18.30h (amb mitja hora per esmorzar i 1 hora per dinar)

Retribució: 25.000 € (brut/anual).

Persones interessades enviar currículum vitae juntament amb carta de presentació manuscrita (en pdf. i el nom al arxiu) , Referència: CO 1017 a:

PSICOTÈCNIA, Assessorament en Recursos Humans C/ Porvenir 12; 17005 GIRONA

Tel.: 616 388 820

psicotecnia@psicotecnia.net

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008