Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

28/12/2017
Nova Exposició BigMat Planas

BigMat Planas és una empresa amb més de 40 anys d’experiència a Girona. Són especialistes en placa de guix laminat , falsos sostres, aïllaments per a la construcció i la indústria, i la protecció passiva contra el foc. Des de l’any 2014 és soci del grup de compra BIGMAT com a magatzem de materials de construcció.

BigMat Planas convida a tots els agremiats de la UEC , la setmana del 9 al 12 de gener, a visitar les seves instal•lacions ubicades a Fornells de la Selva, per conèixer la seva ferreteria industrial amb marca pròpia certificada, on hi trobareu tots els productes de maquinària, pintura, electricitat i roba laboral. També podreu veure la nova exposició amb els productes de gres, parquets, banys i cuines per comprovar-ne els acabats i les qualitats.

El personal especialitzat us farà propostes de solucions en funció de l’espai, us podrà dissenyar un projecte, calcular el pressupost, i finalment, també es responsabilitzen del muntatge i la instal•lació.

Tot i que els clients particulars poden visitar les cuines l´interès de BigMat Planas és mantenir relacions comercials amb els contractistes com han estat fent fins ara amb la resta de materials de la construcció i planificar amb vosaltres el projecte del vostre client, donant solucions constructives amb la màxima garantia, qualitat i seguretat.

Des de la UEC us animem a passar la setmana del 9 al 12 i veure personalment aquestes propostes. C/ Mas Pla 19 , a Fornells. Trobareu més informació Aquí

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008