Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

15/05/2018
GERMANS BOADA SA CEDEIX LA TALLADORA TZ1020 AL CENTRE DE FORMACIÓ DE PALOL

Aquest migdia l’empresa GERMANS BOADA SA de RUBÍ, mitjançant el seu representant GUILLEM GAVALDÀ, ha fet lliurament de la talladora manual TZ1020 al centre de formació de la UEC , a Palol de Revardit.

Aquesta eina està valorada en quasi 700 € i pertany a la gamma alta de la família de les talladores de peces ceràmiques. A part de la seva gran potència, alta fiabilitat i perfecte precisió, destacaríem la seva fàcil manipulació. GERMANS BOADA SA sempre ha apostat per la millora i el desenvolupament de les eines, per facilitar la feina als professionals. El més novedós d’aquesta màquina és que porta un nou rodel amb recobriment de titani de 22mm montat sobre rodaments especialment dissenyat per a ceràmiques rugoses i estructurades. A la demostració a Palol de Revardit hem comprovat com ha tallat una peça de Brancòs de 8mm amb una senzillesa espectacular, sense haver de fer quasi força. A més permet tallar les peces de gran format de més de 1 metre, que es comercialitzen tant últimament.

La marca Rubí és la número 1 al món amb talladores i exporta a 140 països.

La talladora TZ1020 s’utilitzarà als cursos de paleteria que impartim des de la UEC.

Agraïm públicament la cessió de la talladora TZ1020 que l’empresa GERMANS BOADA SA ha concedit a la UEC, i convidem als agremiats que la vulguin provar a que demanin hora i els la deixarem utilitzar.

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008