Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

28/05/2018
34ª NIT DE LA PINTURA D'HIPER DECORACIÓ

El passat dissabte dia 19 de maig es va celebrar a l’hotel Mas Solà de Santa Coloma de Farners, la ja tradicional Nit de la Pintura, que aquest any ha arribat a l’edició número 34, acte que com sempre va ser patrocinat i organitzat per Hiper Decoració.

Aquesta trobada reuneix un important i representatiu nombre de professionals del sector de la pintura, tant de decoració com de carrosseria, enguany, amb una participació d’uns 300 assistents, igual que la de l’any passat.

El Sr. Joan Mallart, gerent d’Hiper Decoració, va dirigir unes paraules als assistents, fent referència als valors afegits dels productes i al benefici de concentrar les compres dels mateixos a un sol distribuïdor, beneficiant-se dels avantatges que moltes vegades no es tenen en compte, com són: cursets de formació, les mostres de producte aplicat, les fitxes tècniques, les cartes de colors, les garanties i homologacions, etc., i no especulant tant amb el preu final. I finalment, va agraïr la fidelitat i participació de clients, proveïdors i amics.

El sopar espectacle, una vegada més, va ser conduït i presentat, per l’amic periodista Josep Puigbó.

En el transcurs del sopar, va actuar el mag i mentalista Magno que, amb la col•laboració d’alguns clients, va sorprendre a tots els assistents. Va rematar la feina de manera espontània i sorprenent, l’actuació inesperada d’un dels més antics treballadors d’Hiper Decoració, en Miquel Canal d’Olot, imitant el “Mario Vaquerizo”.

El fi de festa el va protagonitzar el genial David Moreno, que va animar a cantar i ballar a tots els assistents.

Moltes felicitats i agraïments a tots els assistents.

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008