Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

24/10/2018
Demora en les llicències d’obres de l’Ajuntament de Cadaqués

El passat 8 d’octubre representants de la UEC acompanyats dels empresaris de la construcció es van citar amb l’Ajuntament de Cadaqués (Alt Empordà) per solucionar un seguit de queixes que s’arrosseguen de fa temps. De fet, ara fa un any que es va mantenir la primera conversa amb l’Alcalde i el seu equip, però no ha estat fins ara que s’ha arribat a uns compromisos.

Després de diverses reunions i comprovacions l’Ajuntament ha arribat a la conclusió que és totalment necessari incrementar les hores d’arquitecte superior per tal d’ajudar a l’equip actual i donar sortida més ràpida a tots aquells projectes que estan actualment encallats. És per aquest motiu que l’Ajuntament de Cadaqués publicarà una nova becant, la qual es desitja que sigui coberta el més ràpid possible.

En aquesta trobada es va acordar establir un sistema de diàleg permanent entre els interessats i l’Ajuntament, per totes aquelles qüestions que afectin la concessió de llicències, a fi que els nostres agremiats puguin realitzar qualsevol mena de consulta a l’Ajuntament.

Us recordem que el nostre tècnic Bernat Masó us podrà acompanyar a fer aquestes gestions si ho considereu oportú.

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008