Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

02/11/2018
20a edició del Concurs de Paletes de les Comarques Gironines

El dissabte 27 d’octubre s’havia de celebrar la 20a edició del Concurs de Paletes de les Comarques Gironines. Tot i estar molt atents a les previsions del temps durant hores prèvies, l’organització va decidir no suspendre’l el dia abans amb l’esperança que la pluja fos suficientment dèbil com per poder celebrar l’acte.

El dissabte el matí, tots els concursants es van presentar a la plaça ben puntuals, però finalment el mal temps va fer decantar tant als mateixos concursants com el jurat a suspendre l’acte.

Així i tot des de l’organització ho teníem tot preparat per si es podia celebrar, així que agraïm sincerament la col•laboració de les empreses i entitats que es van implicar:

Ajuntament de Girona, Col•legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Girona, Amsa, Terreal, Brecor, Distriplac, Cambra de Comerç, Diputació de Girona, FLC, Osg, Obres i Construccions Celrà, s.l, Micaló-ramió.s.l, Construcciones Horizon, Pere Costa, Brico Ceramic, Ferrer Cervià, s.l, Ormetal, Cecam, Pere Miquel, S.A, Hiper decoració, Oliveras, Megoca Estructures, Dispromergi, Boraresa i Brancós Ceràmics.

Enguany, hi havia una novetat al concurs: tres parelles de concursants eren alumnes de cursos de formació, dues d’elles eren de l’Institut Santa Eugènia, i l’altra del centre de formació de la UEC de Palol de Revardit.

Des del Gremi volem felicitar a tots els participants per la seva entrega i bon humor en tot moment. Per compensar-los, l’organització va obsequiar-los amb el material que regalaven les empreses patrocinadores del concurs presents igualment, i per tant agraïm la col•laboració a Terreal, Hiperdecoració, Brecor i FLCC.

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008