Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

21/11/2018
OpenBIM Tour 2018

Fa tan sols un any que la FLC i BuildingSMART Spanish Chapter signaven un acord de col•laboració pel qual engegaven "OpenBIMTour 2017". Aquest any la ciutat de Badalona es convertirà en la segona parada de l'OpenBIM Tour 2018, amb la intenció d'impulsar la nova metodologia entre les empreses i treballadors del sector de la construcció. Aquest any se celebra la seva III edició i recorrerà diferents ciutats amb l'objectiu de donar a conèixer la metodologia BIM (Building InformationModeling) entre els professionals i empreses del sector de la construcció.

En aquesta ocasió, el Centre de Formació que la Fundació Laboral de Catalunya té a Badalona a l'avinguda de la Comunitat Europea, 32, serà l'escenari on es donin cita tècnics del sector i especialistes en aquesta nova metodologia de treball. L'acte, que donarà inici a les 15.30 hores, serà inaugurat pel segon tinent d'Alcalde i Regidor de Promoció Econòmica, Educació i Ocupació de l'Ajuntament de Badalona, Jordi Subirana i Ortells, qui estarà acompanyat per la gerent de l'entitat paritària a Catalunya, Lucía López Alé.

Més de 150 professionals del sector participen en aquestes trobades tècniques que donen a conèixer el concepte de openBIM, el desenvolupament de la implantació de BIM en el sector públic i privat, i les diferents solucions tecnològiques relacionades amb aquesta metodologia.

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008