Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

24/05/2019
PREMIS D'ARQUITECTURA TRADICIONAL TONI COBOS

Ahir al vespre es va celebrar l'entrega dels guardons de la 1a edició dels Premis D'arquitectura Tradicional Toni Cobos als Jardins de l'antic Hospital de Sant Feliu de Guíxols.

A l'inici de l'acte es va fer un emotiu homenatge al company Toni Cobos repassant la seva vida personal i professional. La petjada que va deixar als qui van treballar o compartir aficions amb ell coincideixen en què era pura generositat. A en Toni li era indiferent compartir coneixements amb la competència, per a ell el més important era difondre l'estudi de la tradició arquitectònica.

En aquests premis hi va haver dues categories: El premi a la millor obra que se'l va merèixer la Rehabilitació i ampliació d'un habitatge aïllat a Sant Feliu de Buixalleu format per: Salvador Berga, promotor, Oriol Rosselló Viñas, arquitecte, Lluís Hugas Marcó, aparellador i Restauracions Ullastret, empresa constructora. I la categoria a la millor iniciativa, que es va guardonar a l'arquitectura tradicional al parc natural dels ports.

El membre del jurat estava format per la Presidenta, Camilla Mileto. Arquitecta i Professora Titular a la Universitat Politècnica de València. Joaquim Maria Puigvert. Professor Titular d'Història Contemporània a la Universitat de Girona. Gerard Camps Soler. Arquitecte Tècnic i Constructor. Olga Bas, secretària del jurat. Arquitecta i secretària de la junta directiva GRETA.

En acabar l'acte va haver-hi un aperitiu de cloenda a càrrec d'El Ginjoler i amb el grup de música Criatures. Felicitem a l'equip del Projecte Greta per la feina feta, i l'èxit de convocatòria dels Premis Toni Cobos.

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008