Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

19/06/2019
Empresa Saludable

La Fundación Laboral de la Construcció ha engegat una campanya sota el nom "Empresa Saludable" per conscienciar a tothom de la quantitat de càncers que hi ha avui en dia, i de les mesures que es poden emprendre per evitar-ne l'exposició.

Aquesta campanya ha estat possible gràcies a la col•laboració de l'Associació Española Contra el Càncer (AECC). Per promoure els missatges a favor d'hàbits saludables, la campanya es materialitza amb la creació d'unes polseres que simbolitzen els 5 tipus de càncers més freqüents que hi ha actualment a Espanya. Cada polsera té un color que la representa: càncer de còlon (blau cel), càncer de tabac (gris), càncer de pell (negre), càncer de mama (rosa) i càncer de pròstata (blau marí).

La campanya pretén que la gent sigui més conscient dels riscos als quals estem exposats si no tenim hàbits saludables, com menjar sa, no fumar, fer exercici, etc., i també millorar amb la detecció precoç. La UEC disposem de les polseres que són la imatge de la campanya. Qui estigui interessat a obtenir algunes de les polseres no dubteu en demanar-les a uec@uecgirona.com, i les podrà passar a recollir per la delegació de la UEC que tingui més a prop.

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008