Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

15/10/2019
La 21a edició del Concurs de Paletes ofereix la possibilitat de participar als estudiants de paleteria

El dissabte 26 d’octubre tindrà lloc la 21ª edició del Concurs de Paletes de les Comarques Gironines de nou del matí a una del migdia a la Plaça Poeta Marquina de Girona.

Els interessats en participar-hi podran realitzar la preinscripció fins el 22 d’octubre per mitjà de correu certificat, – C/Figuerola, 15 -17001 Girona – o bé per correu electrònic a l’adreça uec@uecgirona.com. Per altre banda, aquest any s’ha afegit la novetat de convidar a estudiants de paleteria per a participar al concurs a través del 972 21 36 72. Els participants seran equips formats per 2 persones que siguin paletes i treballin per compte propi, o bé en empreses constructores.

El concurs consistirà en construir un element o fer un treball propi de l’art de l’ofici amb materials que se’n subministraran la quantitat que convingui. Els participants hauran de dur les eines de mà pròpies de l’ofici i el jurat donarà un plànol d’obra a escala 1:10. Alhora de qualificar es tindrà en compte la netedat, la rapidesa, la interpretació, el replanteig i l’aprofitament dels materials del concursant. Finalment els guanyadors quedaran dividits en tres premis, el primer serà de 1000 euros, el segon de 800 euros i el tercer de 500 euros.

L’esdeveniment estarà organitzat per la Unió d’Empresaris de la Construcció amb la col•laboració de l’Ajuntament de Girona

Col•legi d’Aparelladors i Arquitectes de Girona

Fundación Laboral de la Construcción Cataluña

Cambra de Comerç de Girona

Diputació de Girona i el patrocini d’empreses del sector

Amsa

Terreal

Brecor

Obres i Construccions Celrà

Micaló-ramió

Construcciones Horizon

Brico Ceramic

Ferrer Cervià

Ormetal

Cecam

Hiper Decoració

Oliveras Materials per a la Construcció

Dispromergi

i Bobcat of Catalunya

Per veure el tríptic del concurs cliqeu aquí

Per inscriure’s al concurs cliqueu aquí

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008