Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

22/04/2009
Nou Servei: gestió de documentació per a obra pública

El Gremi posa a la seva disposició un nou servei de gestió i preparació de la documentació necessària per a presentar-se a obra pública.

Si la seva empresa s’està introduint en el món de l’obra pública, o simplement vol exterioritzar la gestió de tota la documentació, aquest servei li pot facilitar aquesta tasca.

Cal ser conscients de que, a més a més de la capacitació de l’empresa per a realitzar els treballs, la bona presentació de la documentació és un aspecte molt important en els processos d’adjudicació de l’obra pública.

Gràcies al conveni de col·laboració que manté la UEC amb INTEINCO li oferim la possibilitat de que un professional li gestioni tota la documentació. Per a fer us d’aquest servei cal demanar pressupost prèviament.

Us recordem que com sempre i sense cap cost, podeu fer consultes a la UEC, al servei d’assistència a la gestió d’obra pública, així com resoldre els dubtes sobre nomenclatures, contractes...i especialment, sobre la classificació empresarial.

A més, la UEC us facilita l’accés a la informació sobre les licitacions a l’àrea d’agremiats de la web on apareix publicada tota la informació actualitzada sobre les convocatòries d’obra pública.

Decarregar document

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008