Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

21/10/2019
Brecor ofereix una sessió formativa de peces de gran format als agremiats

El passat 17 d’octubre l’empresa de materials de la construcció Brecor va oferir als agremiats una sessió formativa de com manipular, tallar i col·locar peces de gran format. Els 25 participants van poder realitzar ells mateixos les pràctiques que se’ls acabava d’ensenyar. Franc Gómez, cap de taller de mecanitzats ceràmics i marbres de Brecor, va ser el responsable de conduir la classe magistral i va aprofitar per donar un munt de consells i trucs per tal d’assegurar l’èxit de la col·locació d’aquestes peces sense trencar-ne ni una.

Les peces de gran format, que poden arribar a mesurar 120 x 2’50 i 160 x 3’20, s’han anat popularitzant en els últims temps i cada vegada és més habitual haver-les d’instal·lar a l’obra per petició del client. Realment cal conèixer les tècniques i habilitats per manejar aquests macro formats per no malgastar temps i diners alhora de revestir un terra o una paret. Qualsevol petit detall és important per aconseguir un bon èxit de l’operació, com per exemple la direcció (vertical o horitzontal) de la pasta adhesiva.

La sessió formativa va ser completada per les explicacions dels tècnics de les cases comercials Raimondi de maquinària per tallar les peces, i Mapei, dels ciments, morters i coles per enganxar-les.

Agraïm l’iniciativa i l’organització per part de l’empresa Brecor sobre aquest esdeveniment, i oferim la possibilitat d'oferir més informació als agremiats que hi estiguin interessats.

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008