Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

21/01/2020
L’empresa Gecol regala rètols de senyalització d’obra als agremiats de la UEC

Amb motiu del conveni de col•laboració entre la UEC i l’empresa GECOL, aquesta última ha imprès uns rètols de senyalització d’obra per a obsequiar a totes les empreses i professionals agremiades. La iniciativa ja es va realitzar fa anys, i gràcies a la bona acollida que va tenir en el col•lectiu de la UEC, GECOL ho ha tornat a repetir.

El rètol fa 70 cm x 50 cm, és de policarbonat cel•lular i té 4 forats a les cantonades. Els interessats o interessades poden passar a recollir el seu rètol a qualsevol centre de la UEC: Girona, Olot, Figueres, Palol de Revardit, Ripoll i Puigcerdà.

GECOL és l’únic fabricant ubicat a Girona que produeix adhesius per a ceràmica, morters tècnics, morter i formigó sec, revestiments minerals per a façanes, additius tècnics i sistemes SATE, entre d’altres. L’empresa procura que la majoria de matèries primeres per a la fabricació vinguin de proveïdors locals. A més, també aposta per la consciència del significat amb el medi ambient i la bio - construcció. Per a tot això, l’empresa basa la seva àmplia gamma de gènere en productes sostenibles, de proximitat i de KM0. Actualment GECOL disposa de 14 centres de producció a Espanya, un dels quals està ubicat a Vilamalla (Girona).

La UEC va fer una entrevista a Jordi Díaz, Gerent de l’empresa de Vilamalla, publicada al nostre butlletí (nº 356, pàgina 10) que es pot llegir si cliques aquí.

A la fotografia es pot veure al president de la UEC Esteve Freixas (costat esquerre) que mostra un exemplar del rètol juntament amb el gerent de GECOL, Jordi Díaz (costat dret).

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008